MLS lézer

MLS® és COVID-19: új siker a szövetközi tüdőgyulladás kezelésében

MLS

®

Lézerterápia

Az MLS® Laser Therapy (Multiwave Locked System) sikere egy szabadalmaztatott, minőségi impulzusnak köszönhető, amely két hullámhosszúság (808 nm + 905 nm) különböző (folyamatos és pulzáló) emissziós módokkal való szinkronizálásaként lett szabadalmaztatva. Ezzel egy olyan komplex energiaszerkezet érhető el, amely képes arra, hogy elősegítse a szövetek fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, ödémaellenes és reparatív hatásait. Az évek során az MLS® lézerterápia kitűnt terápiás hatékonyságával, amely nagyfokú biztonságossággal párosul, köszönhetően az energiadózisok és a klinikai gyakorlat felelős alkalmazásának, valamint az ASAcampus tudományos kutatásából eredő globális gyógyászati megközelítésének.

MLS pásztázó lágy lézer
Lágy MLS lézer

Tökéletesen kontrollált energia. És szinkronizált.

Az MLS® (Multiwave Locked System)az ASA tudományos kutatásából származik, hogy túllépje a hagyományos lézerterápia korlátait, és ugyanakkor kiaknázza az alacsony és a nagy teljesítmény előnyeit szabadalmaztatott minőségi impulzus révén.

Az MLS® impulzus két kombinált és szinkronizált emisszión alapul: az egyik teljesítménye megegyezik az LLLT (alacsony szintű lézerterápia) teljesítményével, míg a másik jellemzője a nagy teljesítmény.

Lágy MLS lézer

Szimultán lézer hatás

A specifikus, folyamatos és pulzáló emissziók kombinálása és szinkronizálása egyetlen impulzusban szinergizálja és erősíti a gyulladás-ödéma-fájdalom triádra gyakorolt egyetlen hatást.

Gyors regenerálódás

A betegek gyorsan és tartósan képesek legyőzni a fájdalom akut fázisát, olyan kezelésekkel, amelyek jobb életminőséget eredményeznek, és rövid idő alatt folytatják a munkát, a sportot és a társas életet.

Lézer fájdalom

Nincsenek mellékhatások

Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően az  MLS® lézerterápia a fájdalom kezelésében megfelelő választás, amely hatékony kezeléseket tesz lehetővé mellékhatások nélkül.

MLS® Lézerterápia

M6 lézerterápia

Lágy lézer

Az utolsó generációs technológiának köszönhetően az MLS terápia a folyamatos és a pulzáló lézerkibocsátást egyetlen, azonnali mélységi hatást biztosít, homogén sugárban ötvözve. A pásztázó (szkenelő) módszernek köszönhetően sokkal gyorsabban lehet elérni hatékony javulást.

Nagy felületek kezelése: Az M6 lehetővé teszi az MLS lézerterápia automatikus alkalmazását. Az oszlop és kar mozgása a lézerfej 5 robotizált irányával az optikai rendszer tökéletesen kezeli a kívánt felületet. Ettől egyedülálló az M6.

-6 lézerforrással ellátott MLS robotizált lézerfej folyamatos és pulzáló 25 W erejű nyaláb. -Nagy kezelési felületet (900 cm2) kezel automatán a terepeuta jelenléte nélkül.

Öt különböző irány (Multitarget)

Az MLS optikai fej öt előre beállított irányban (2 vizszintes, 2 függöleges, jobb és bal) mozoghat, annak érdekében, hogy a kezelendő felület minden részét könnyen elérje.

M6 Robotlézer terápia

A robotizált lézerfej a „Görög kulcs” mintája alapján végzi automatikusan a kezelt felület pásztázását. Ennek köszönhetően a kívánt felület kezelése egyenletesen, rendkívül pontosan és gyorsan történik.

Lézerterápia

A Multitarget technológiának köszönhetően minimális az energiavesztesség, ezzel garantálva a hatékony kezelés eredményét 

Az M6 fájdalmak, gyulladások, hematómák és ödémák hatékony kezelésére kifejlesztett, robotizált lézerterápiás eszköz. A legújabb kutatási eredmények alapján hatékony  a szövetközi tüdőgyulladás kezelésében, így az M6 lágylézer kezelés a post-Covid rehabilitációban is aktív szerepet kapott.

tudogyulladas lézer

Intuitív terápiás protokoll

A kezelési protokoll és a lézerfej beállítási paraméterei egy fejlett és felhasználóbarát kezelőfelületen jelennek meg, illetve annak segítségével módosíthatók.
Az új szoftver kész protokollokat és kapcsolódó illusztrációkat nyújt az eszköz kezelőjének a kezelés alatt.

Két különböző csatornán egyidejű kezelés:

• Kézi MLS® lézerfej max.25W - 2cm átmérőjű homogén lézernyaláb

• Robotizált optikai egység csúcsteljesítmény 3 x 25 W - 5 cm ármérőjű homogén lézernyaláb

• Modulációs frekvencia 1–2000 Hz 1 Hz-es lépésekkel

• A kibocsátott energia automatikus kiszámítása a beállított paraméterek szerint

• Minden kezelési paraméter személyre szabásának lehetősége

Négy kezelési mód:

A) fájdalomcsillapítás

B) triggerpontok

C) ödémaellenes

D) biostimuláció

M8 lézerterápia

Robotizált, érintésmentes kezelés

Kizárólagos MLS® többdiódás, 75 W csúcsteljesítményű kezelőfejének köszönhetően az M8 gyorsan és automata módon végzi el az MLS® Laser Therapy kezelést.

Az oszlop és a kar mozgása és a kezelőfej 5 robotizált irányba történő forgása tökéletes pozicionálást tesz lehetővé a célterületen.

A nagyobb MLS® impulzus hatására a tünetek gyorsabban javulnak, miközben érintés nélküli módban a kezelési idő lerövidül.

Hatékony és teljesen biztonságos

A kezelési paraméterek bevitele után a terapeutának csak felügyelnie kell a kezelést, amely érintésmentesen, távolról történik, teljesen biztonságosan. A robotizált fej és a beteg nem érintkezik egymással, így elkerülhetők az esetleges fertőzések.

M8 Mls lézerterápia

Intuitív terápiás protokoll

A kezelési protokoll és a lézerfej beállítási paraméterei egy fejlett és felhasználóbarát kezelőfelületen jelennek meg, illetve annak segítségével módosíthatók.
Az új szoftver kész protokollokat és kapcsolódó illusztrációkat nyújt az eszköz kezelőjének a kezelés alatt.

Két különböző csatornán egyidejű kezelés:

• Kézi MLS® lézerfej max.75 W - 2cm átmérőjű homogén lézernyaláb

• Robotizált optikai egység csúcsteljesítmény 3 x 75 W - 5 cm ármérőjű homogén lézernyaláb

• Modulációs frekvencia 1–2000 Hz 1 Hz-es lépésekkel

• A kibocsátott energia automatikus kiszámítása a beállított paraméterek szerint

• Minden kezelési paraméter személyre szabásának lehetősége

Négy kezelési mód:

A) fájdalomcsillapítás

B) triggerpontok

C) ödémaellenes

D) biostimuláció

MiS lézerterápia

A FORRADALMI MiS

Az MiS fordulópont az ASA új generációs terápiás eszközeinek történetében, amely az elmúlt két évtized technológiai és tudományos vívmányait ötvözi. A szinkronizált MLS® impulzus bizonyított előnyeit fokozza egy szabadalmaztatás alatt álló száloptikás technológia és egy új moduláció, amely még intenzívebb és még nagyobb áthatolóképességű energiacsomagokat tud továbbítani a szövetekbe. A Hilterapia® nevű kezelés tapasztalatainak hatására nőtt az impulzus ereje, a 905 nm hullámhosszú pulzáló komponenssel az előtérben, amely az MiS-ben eléri a kW-os csúcsteljesítményt! A nagyon magas, pillanatnyi csúcsteljesítmény és az ellenőrzött átlagos teljesítmény összhangban áll azzal a döntéssel, hogy a hatékonyságra való törekvésnek a betegek biztonságának védelmével együtt kell megvalósulnia. A rövid impulzusú moduláció lehetővé teszi a csúcsteljesítmény „féken tartását”, vagyis a terápiás előnyöket maximális biztonságosság mellett, káros hőhatások képződése nélkül hasznosítja. Az elvégzett tudományos vizsgálatok azt mutatták, hogy az MiS sajátosságai nem korlátozódnak csupán a technológiai innovációra és az MLS® terápiával már elért biológiai hatások fokozására, hanem – minden várakozást felülmúlva – új terápiás hatásokra is fény derült. Ezek pedig a jelentős szociális hatással bíró egészségügyi problémákra is kiterjesztik a lézerterápia alkalmazását.

Lézerterápia

A MiS lézer a gyakorlatban

Egy korai, tudományosan megalapozott eredmény szerint a MiS sajátos kibocsátási jellemzőinek köszönhetően lehetőség nyílik a fájdalom és annak okainak kezelésére.

Gyulladáscsökkentő hatás: a MiS lézerterápiás eszközzel történő kezelés jelentősen gátolja a gyulladást serkentő molekulák termelését.

Szövethelyreállító hatás: a MiS lézerrel történő kezelés lerövidíti a gyógyulási időt, valamint javítja az újonnan képződő szövet minőségét.

A fájdalomra és annak okaira gyakorolt hatás: a MiS eszközzel történő kezelés rövid- és hosszútávú fájdalomcsillapító hatást vált ki, valamint számottevő és tartós javulást hoz, mivel nemcsak a tünetekre van hatással, hanem a kiváltó okokra is. A MiS – az MLS® család terápiás jellemzőit meghaladva – a perifériás neuropátiák kezelésében is alkalmazható, ahogyan azt az ASACampus tudományos kutatása is igazolta. A MiS lézerterápia a krónikus neuropátiás fájdalom egyik elterjedt modelljénél történő alkalmazása azt mutatja, hogy egyértelműen és tartósan csökkent a fájdalom, amihez funkcionális helyreállás társult. Szövettani és immunhisztokémiai vizsgálatok alátámasztották, hogy biológiai szempontból nézve a MiS-szel történő kezelés elősegíti a sérült területen károsodott idegrostok regenerálódását. Az ideghüvely regenerálódása különösen fontos mind a neurotropizmus, mind pedig az idegvezetés szempontjából, ezért a MiS alkalmazása kifejezetten javallt neuropátiás fájdalom kezelésére.

Lágylézer

Hatékonyabb MLS®

Lézerterápia

Biztonságos

Homogén kezelés

Praktikus és ergonómikus

Legmodernebb technológia

Optikai kábel

MiS High Peak Pulse

MiS lézerterápia szoftver

Mis_lézerterápia

A rendszer előzetesen megadott protokollokat tartalmaz, amelyek dinamikusan vannak meghatározva a kiválasztott anatómiai területtől, az egészségügyi problémától, a beteg tulajdonságaitól és a klinikai fázistól függően

A MiS által képviselt innovációt a felhasználói felület is tükrözi. A nagy felbontású, 10 hüvelykes érintőképernyőhöz fejlett, sokoldalú és intuitív szoftver társul. Nagyfokú működési rugalmassága miatt az eszközt több felhasználó is használhatja, illetve egyszerűen frissíthető USB-n keresztül.

Lézer_Terápia
Mis_lézerfej

Az Ø 5 cm átmérőjű optikai kéziszondával 20 cm2 felületet lehet egyidejű homogén kezeléssel elvégezni, ezzel 30%-al csökkentve a terápiás időt.

Minden előre meghatározott protokoll illusztrációk és videók formájában is útmutatást tartalmaz a besugárzandó területről, de a felhasználó is beállíthatja a kezelési terület méretét, közvetlenül a képernyőre való rajzolással. Teljesen szabadon állíthatók be a kezelési paraméterek a manuális területen, illetve lehetőség van programok beállítására és tárolására a személyes területen.

Pulzáló emisszió 6 x 905 nm és folyamatos emisszió 1 x 808 nm

Mis_lézerfej

Mphi az MLS

®

lézerterápia: Mindenhol elérhető

Hordozható lézerterápia akkumulátorral

Mhi_lézerterápia

Könnyen szállítható, ergonomikus, könnyen
használható, intuitív: új lehetőség az MLS® lézerterápia
jótékony hatásainak elérhetővé tételéhez mindenhol, a
klinikán vagy a beteg otthonában. Teljesen független,
közepes méretű és súlyú lítium akkumulátorral van
ellátva. Az Mphi egy innovatív háttérvilágítású színes
grafikus érintőképernyővel van felszerelve, amely
intuitív módon kommunikál a kezelővel.

Mphi Lágylézer

Intuitív terápiás protokoll

A kezelési protokoll és a lézerfej beállítási paraméterei egy fejlett és felhasználóbarát kezelőfelületen jelennek meg, illetve annak segítségével módosíthatók.
Az új szoftver kész protokollokat és kapcsolódó illusztrációkat nyújt az eszköz kezelőjének a kezelés alatt.

Mphi Trolley

Az MLS® lézerterápia eszközei
ötvözik a minőséget az innovációval az egyszerű
használat, a praktikum és a terápia hatékonysága
érdekében. A Trolley változatban az Mphi
ergonomikus kocsival van felszerelve, amely
tökéletesen alkalmas a kiegészítők tárolására és
könnyen mozgatható a klinikán belül, így mindig a
közelében lehet, ahol dolgozik.

• Kézi MLS® lézerfej max.25 W - 2cm átmérőjű lézernyaláb

• Modulációs frekvencia 1–2000 Hz 1 Hz-es lépésekkel